logo

Leto uspehov in navdihujočih trenutkov: Zahvala in pogled v prihodnost

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Spoštovani člani, sponzorji, donatorji in ljubitelji kolesarstva,

Ko zaključujemo leto, polno izjemnih dogodkov in dosežkov, želimo izraziti našo globoko hvaležnost in ponos. Leto 2023 je bilo za Kolesarsko društvo Šenčur leto zgodovinskih trenutkov in nepozabnih uspehov.

20. Kolesarski dan v Šenčurju je ponovno združil našo skupnost v strasti do kolesarjenja, demonstriral moč športa in prinesel veselje udeležencem vseh starosti. 23. Velika nagrada Šenčurja je bila prav tako spektakel, ki je pokazal vrhunskost in tekmovalni duh naših kolesarjev.

Posebej smo ponosni na slovesni sprejem svetovnega prvaka Mateja Mohoriča, ki je s svojimi izjemnimi dosežki navdihnil in ponosno zastopal naše društvo ter kolesarski šport v Sloveniji.

Ob tem se želimo iskreno zahvaliti vsem našim sponzorjem in donatorjem. Vaša podpora je ključna za uspeh naših dogodkov in razvoj kolesarskega športa. Prav tako gre velika zahvala vsem aktivnim članom društva, ki s svojim neumornim delom in zavzetostjo omogočajo, da naša druženja in dogodki potekajo brezhibno.

Z veseljem napovedujemo, da bo leto 2024 prav tako aktivno in dogodkov polno. Ponovno se bomo trudili z organizacijo tako Kolesarski dneva kot tudi Velike nagrade Šenčurja, tako da bo kolesarsko dogajanje v Šenčurju zopet pestro.

V tem prazničnem času vam vsem želimo veselo praznovanje, veliko sreče, zdravja in seveda varnih ter prijetnih kolesarskih doživetij v letu 2024.

S športnim pozdravom,

Kolesarsko društvo Šenčur