logo

Naši sponzorji

Postanite naš sponzor

Kolesarsko društvo Šenčur je z več kot dvema desetletjema tradicije eno izmed najprepoznavnejših v Sloveniji. Z velikim ponosom vsako leto organiziramo kolesarsko dirko za Veliko nagrado Šenčurja, ki je postala nepogrešljiv del kolesarskega koledarja v Sloveniji.

Toda naša strast do kolesarstva ne konča samo pri tej dirki. Težimo k temu, da bi kolesarjenje postalo dostopno in zabavno za vse. Zato skozi leto pripravljamo tudi druge dogodke in aktivnosti za kolesarske navdušence vseh starosti in kategorij, od mladih talentov do veterank in veteranov.

A za izvedbo teh dogodkov potrebujemo vašo podporo. Vaša vloga, bodisi kot sponzor ali donator, je ključnega pomena za uspeh in nadaljnji razvoj naših dogodkov. Ponujamo vam priložnost, da se vaše podjetje ali organizacija predstavi široki skupnosti kolesarskih navdušencev, hkrati pa podprete lokalno skupnost in šport.

Seveda smo vedno odprti za vaše predloge in ideje. Če imate posebne želje ali predloge glede sodelovanja, nas, prosimo, kontaktirajte. Naše strastno in predano organizacijsko moštvo je vedno pripravljeno na sodelovanje, ki bo prineslo dodano vrednost za vse vpletene.

Verjamemo, da lahko s skupnimi močmi kolesarsko skupnost v Šenčurju in širše naredimo še močnejšo. Veselimo se vašega odziva in upamo, da se nam boste pridružili v tej kolesarski pustolovščini!

Za vse informacije nas prosimo kontaktirajte na kd.sencur1@gmail.com.