logo

Pridružite se nam na 21. kolesarskem dnevu v občini Šenčur!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Kolesarsko društvo Šenčur z veseljem napoveduje svoj tradicionalni kolesarski dogodek, ki bo potekal v soboto, 11. maja 2024. Vabimo vse prebivalce občine Šenčur in tudi iz sosednjih občin, da se nam pridružijo na tem čudovitem dogodku, ki bo startal ob 13:00 pred športnim parkom v Šenčurju, z zaključkom predvidenim okoli 15:00 na istem mestu.

Dogodek je rekreativnega značaja in je odprt za kolesarje vseh starosti in sposobnosti. Udeležba je brezplačna, po kolesarjenju pa vse čaka še brezplačna malica.

Kaj vas čaka?

  • Sproščeno kolesarjenje po označenih poteh naše občine, kjer boste na šestih kontrolnih točkah reševali uganke in zbirali žige.
  • Zemljevid poti in kontrolnih točk bo na voljo ob registraciji.
  • Na koncu prireditve bo žrebanje, kjer boste lahko z malo sreče osvojili eno od bogatih nagrad, vključno z glavno nagrado – gorskim kolesom!

Zabava za najmlajše Posebno doživetje čaka tudi vaše najmlajše! Program za otroke bo vključeval športne in ustvarjalne delavnice, poslikavo obraza in napihljivo igralo, vse pod skrbnim nadzorom super animatorjev iz ekipe Svet Zabave.

Zavedamo se pomena skupnega preživljanja časa in kolesarjenja v naravi, zato ne zamudite priložnosti za aktivno soboto v družbi družine in prijateljev. Pridružite se nam na prireditvi, ki krepi skupnost in promovira zdrav življenjski slog.

Opomba: V primeru slabega vremena prireditev odpade.