logo

Vabilo na sprejem slovenskemu kolesarskemu zvezdniku Mateju Mohoriču

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Z velikim ponosom in veseljem vas obveščamo, da bo Kolesarsko društvo Šenčur v petek, 13. oktobra 2023, ob 18:00 uri v centru Šenčurja, organiziralo slovesni sprejem za slovenskega reprezentančnega kolesarja Mateja Mohoriča, ki je v sezoni 2023 dosegel izjemne uspehe na svetovni kolesarski sceni.

Matej je v letu 2023 osvojil etapno zmago na eni izmed najpomembnejših kolesarskih dirk na svetu – Tour de France, poleg tega pa zmagal tudi na mnogih drugih etapah in enodnevnih dirkah. Zmago je slavil v generalni razvrstitvi na dirki po Poljski, nedavno pa je zmagal tudi na svetovnem prvenstvu v makadamkanju (gravel) in si s tem priboril mavrično majico zmagovalca.

Vabimo vas, da delite ta posebni trenutek z nami in se nam pridružite na dogodku, ki bo zagotovo nepozaben tako za Mateja kot za vse nas, ki smo zanj navijali skozi celotno sezono.

Na dogodku bomo poskrbeli za:
• Glasbeni nastop priljubljenega glasbenika Vilija Resnika,
• Možnost fotografiranja z Matejem Mohoričem,
• Hrano in pijačo,
• Medijsko pokritost s strani več medijskih hiš.

Vaša podpora Kolesarskemu društvu Šenčur je ključnega pomena za doseganje naših ciljev, zato bomo izjemno počaščeni, če bi se dogodka udeležili in s tem izkazali podporo tudi Mateju.

Najlepša hvala za vašo podporo in veselimo se srečanja z vami na dogodku.